Kaffens Dag 1. Oktober 2016 (40% RABAT)

I morgen er det lørdag og det er kaffens dag. I hvert fald i de rigtig mange lande der er gået sammen om en fælles fejring som kaldes International Coffee Day.

Hvert år på den 1. oktober. Om det er en torsdag (som sidste år), en lørdag (som i år) eller en søndag (som næste år).

Vi vil gerne støtte op om dette. Ikke mindst fordi det er lidt svært med en håndfuld eller flere omgange kaffens-dag henover året, som der har været i de lande vi normalt sammenligner og sparre med rent kaffemæssigt.

Så en dato om året. Og det er 1. oktober.

Hvilket så naturligvis også betyder man må lave en ordentlig markering. Sidste år nedlagde vi vores egen webshop med en voldsom markering.

I år deler vi det op med en happening i vores tre københavnske cafeer, i vores weekend hangout i Tisvilde krydret med ligeledes tre udvalgte bønner på webshoppen. På den måde kan alle nyde godt af fejringen, lige meget hvor man bor i landet.

Så lørdag der er i vores fire cafeer følgende tilbud i åbningstiden: 40% på alle nyristede bønner og på alle kaffedrikke. Det er kun lørdag. Og man skal møde op derinde for at få denne rabat. Der kan ikke bestilles, gemmes eller på anden vis nydes godt af 40% rabat hvis man ikke møder op.

Så find frem til Studiestræde 36 i centrum, Helgolandsgade 21 ved HalmtorvetFrederiksberg Svømmehal på Helgesvej eller vores nordlige kaffebar i Tisvilde (Dog her med et meget begrænset udvalg af bønner).

Kan man ikke det, kan man også nyde godt at kaffens dag på Risteriets webshop. Her vil nemlig være 40% rabat på tre udvalgte bønner fra tidlig morgen til sen aften lørdag. De tre bønner vil være Guatemala Pacayalito (Rainforest Alliance Fair Trade), Etiopien Yirgacheffe (Økologisk) og Miscela D’oro (Risteriets gyldne espresso blend).

Det er kaffens dag 2016 i Risteriet. Det er på lørdag og en super god anledning til at besøge en (eller flere) af vores 4 hyggelige kaffe oaser…

 

 

 

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply