Der bor en bager…….

Der er kommet et par nye ansigter i vores hyggelige cafe på Frederiksberg , placeret i Frederiksberg Svømmehal. Det ene er Anne-Louise, der til daglig styrer cafeen, brygger fantastisk kaffe og sørger for den gode stemning.

Det andet er Maria, som er ansat som vores nye bager. Det er hende, der bager alle de dejlige boller og brød vi sælger i alle cafeerne.

Maria bager selv alt fra bunden og både boller, brød og rugbrød er bagt med surdej og det meste koldhæves inden det bages. Hun bruger mel fra den danske økologiske producent Kornby Mølle, ligesom det prioriteres at alle de øvrige ingredienser også er økologiske.

Det er også Marias opskrift der ligger til grund for den lækre granola vi serverer, samt de cookies og kager, der også er kommet på menuen.

Som noget nyt bliver det snart muligt at kunne hente morgenbrød med hjem fra cafeen på Frederiksberg, både til hverdag og i weekenden. Der er nemlig en ny ovn på vej, med en væsentlig større kapacitet.

Der vil være en blød opstart, men forhåbentlig kommer der godt gang i ovnen i midten af december.

Skriv et svar