Vores produktion søger multimedarbejder (juli 2019)

IKKE AKTUEL MERE. FRISTEN UDLØB 22/7/19

___________________________________

 

Efter sommeren skal vi bruge en ny kollega i vores afdeling i Rødovre. Derfor har vi lavet et jobopslag og lagt ud på jobnet. Men vi smider også lige opslaget på den store kaffetavle her på risterietnews.dk.

Hvad er det så for et job?
Se med herunder..

kaffeplante

RISTERIET er et lille mikro kafferisteri med produktion i Rødovre. Netop nu søger vi en medarbejder til produktionen.

Vi er et lille hold ude i produktionen. Så man skal kunne have mange kasketter på da jobbet er at deltage i næsten alle produktionens forskellige led.

Hvis du skal være vores nye medarbejder, skal du have mod på en masse praktisk arbejde i kombination med kundekontrakt, logistik og administration. Det er en blanding af fysisk arbejde og tid foran skærmen. Kundekontakt på mail, diverse medier og direkte samt jævnligt at køre leveringer til kunder. Med meget mere.

Naturligvis er vi meget interesserede i ansøgninger fra personer med erfaring fra kaffe-branchen eller fra den seriøse ende af privat kaffe-interesse. Barista erfaring er et stort plus.

Derudover er det en fordel med tidligere erfaring med fødevarer – i et eller andet aspekt – eller anden småproduktion.

Har du noget af ovenstående – er her en god mulighed for at komme ud og arbejde med mange spændende aspekter indenfor kaffe.

Men det er langt fra kun at nyde duften. Der går meget arbejde forud for at vores kunder kan sidde og nye en kop kaffe hjemme eller i byen. Vi rister alle hverdage, pakker og sender. At være lille betyder stor flexibilitet. Men også meget seriøst arbejde hver dag.

Vi har brug for en der kan arbejde godt, fokuseret og med overblik. Der skal være god konstruktiv energi. Vi står meget op, der er brug for koncentreret fart fra tidlig morgen når produktionen går i gang – såvel som rolig hånd når ordre skal behandles og leveres så både mindre private webbestillinger såvel som større erhvervsordre får det rigtige leveret.

En stor del af vores arbejde i produktionen er også alm. lagerarbejde. Der skal være styr på hylderne. Samt en præsentabel produktion. Som sagt: mange kasketter.

2610 stempel

Lyder det interessant, så se mere konkret herunder:

Arbejdssted: Risteriet i Rødovre; Tørringvej 17 D, 2610 Rødovre

Arbejdstid: Deltid eller fuldtid, i tidsrum fra 7 til 15 hverdage.

Aflønning efter kvalifikationer.

Hvad skal du kunne/have som minimum

Et kaffe-aspekt af en eller anden slags

Sprog (tale og skrift): Dansk og engelsk (og bonus hvis lidt tysk)

Kørekort (minimum B)

Rutineret PC-bruger

Risteriet er en røgfri arbejdsplads.

Vi skal i første omgang bruge en ansøgning på mail. Send til Rune på rune@ risteriet.dk og vedhæft relevante informationer (CV, referencer, etc). Fortæl om dig selv.

Alle seriøse henvendelser får svar.

Ansøgningsfrist 22. juli 2019.

Skriv et svar