Risteriet Fabrikken

IMG_0638
Risteriet Fabrikken
Farverland 9
2600 Glostrup
kaffe@risteriet.dk
tlf. 51932610

Find os her
Risteriet Fabrikken Facebook side

Åbningstider:
Mandag – Fredags : 07:00 – 15:00
Lørdag & søndage : Lukket

Vi har en fri parkeringsplads til dig og en tændt kaffemaskine!

Vigtig info:
Til betalinger/køb; medbring kreditkort eller MobilePay
(Vi tager IKKE mod kontanter)

 Køb af kaffe direkte fra produktionen

– Man er altid velkommen til at komme og handle direkte fra produktionen.

Det man skal være OBS på er det at det naturligvis kan være lidt variernede hvad vi har på lager af nyristet kaffe. Vi rister hver dag, men ikke alle kaffer og enkelte af kaffekasserne kan være tomme. Der vil dog altid være et fint udvalg af nyristede kaffer og espresso blandinger. Grønne/rå bønner og en stor del af vores udstyrs-sortiment har vi fast herude. Har man noget man vil være helt sikker på at kunne få herude – så forudbestil via webshoppen og vælg “Afhentning Glostrup”. Eller ring 51932610 og tjek inden du triller til Glostrup. Husk dankort/betalingskort, vi tager ikke imod kontanter.

Kaffe fabrikken i Glostrup

– Produktion (daglig ristning), showroom, kursus lokale, lager, værksted (service & reperationer) og webshop-HQ. Vi har samlet meget under det samme flade tag i Glostrup.

Vi har ikke 100% faste tider i Glostrup hvor vi alle er der, eller i hvor lang tid vi skal riste, pakke osv. Så lav hellere en aftale på mail inden du sætter retningen mod os.

Alt efter om du skal have en snak om vores kaffer, maksiner, kværne, udstyr eller andre mere specielle ting. Bare så du ikke går forgæves, hvis vi nu lige for en stund vi har den mest optimale kapacitet for dig ude af huset.

Men der er altid nogen at finde på Farverland mandag til fredag – og med mulighed for at tage pænt imod kunder – fra kl. 7 til 15 Lørdag og søndag, samt helligdage, har vi lukket.

Værksted

Risteriets værksted er også på Farverland 9. Her laves service og reparationer på det udstyr vi forhandler. Kontakt os via service@risteriet.dk.