Kaffens Dag Weekend

Kaffens dag er en årlig begivenhed, der fejres den 1. oktober. En global fejring af kaffe, skabt til at promovere og værdsætte den gyldne drik samt at anerkende de millioner af mennesker, der er involveret i dens produktion og handel rundt om i verden.


I år falder den 1. oktober på søndag. Så vi benytter muligheden og gør den kommende weekend til en ”Kaffens Dag weekend”!

Kaffens Dag Weekend
   på Webshop

Der kommer gang i gryderne med Jamie & Oliver. De to dygtige ristedrenge har hver fået lov at vælge deres favorit kaffe. Derudover udvælger vi lidt fra arkiverne og tilbyder en stribe forskellige Risteriet Retro Blends. Alt sammen eksklusivt på vores webshop med 20% rabat hele weekenden (lørdag-søndag).

Se hvilke kaffer og kort beskrivelse af dem til sidst i dette skriv.

Klik ind på risteriet.dk lørdag og søndag, og køb kaffe til hjemmebrygningen.

Kaffens Dag Weekend
   i Caféen

Cafehøvdingen Sebastian har besluttet, at de fra cafeen også vil drysse 20% rabat udover særligt udvalgte bønner i weekenden (lørdag-søndag). Måske din foretrukne bønner er iblandt?

Kig ned lørdag og søndag, og køb kaffe til hjemmebrygningen.

Åbningstid i weekenden er som normalt: 9-17. Helgolandsgade 21, kld. Kbh. V.

Vi glæder os til at byde velkommen til Kaffens Dag.

Kafferne til salg på webshop

Jamies udvalgte: Granny

Olivers udvalgte: Crazy Mary

Retro Blend:

Major Tom
Månedens Kaffe i april 2018. Lys blend til espresso og filter. Det er en frisk og livlig – fin frugtet – kaffeoplevelse.
Risteprofil: City (lys)

Mary Jane
Opstod i samarbejde med Copenhagen Coffee Trail tilbage i 2019. En mellemmørk økologisk blend med dybe chokolade toner og smag af skovmandsskjorte. Tør vi smide “omni” kortet og sige, at den kan bruges til det hele?
Risteprofil: Full City (mellemmørk)

Fighting Falcon
Udviklet til de gode jægerpiloter i det jyske tilbage i foråret 2020. En blend baseret på brasilianske bønner og solide nødde og kakao noter. Espresso eller fyldig filter.
Risteprofil: Full City (mellemmørk)

Mocha Java
Aka “verdens ældste kaffeblanding” og også den ældste vi har med fra egne opskrifter. Vi er helt tilbage i 2010, da den først dukkede op i sortimentet. Krydret og fyldig. Super filterkaffe.
Risteprofil: City++ (mellemrist)

The Drive
Dette er faktisk julekaffen fra 2020, og den var populær. Vi besluttede derfor for at fortsætte. Julekaffen fik navnskifte til the Drive, men var stadig en elegant familievenlig økologisk blend med noter af pekannødder, vanilje og karamel. Bønner fra Sydamerika.
Risteprofil: Full City (mellemmørk)

The Move
Marts 2021. Vi stod og skulle rykke hele produktionen i påsken. Det krævede en del kopper kaffe og midt i det hele opstod The Move.
Smagsprofil med kræsen krydderi aroma, viniøs tone og lækker bund.
Risteprofil: City+ (mellemlys)

6-PACK består af hhv. 250g Major Tom, Mary Jane, Fighting Falcon, Mocca Java, The Drive & The Move)

Leave a Reply