Smart sensommer tilbud

Er der noget vi elsker, så er det at brygge vores kaffe på Clever Dripper.

Vi har netop sammensat en sensommerpakke med 1 stk Clever Dripper og tilbud om at medkøbe en af vores populære smagspakker til halv pris.

Faktisk er der to tilbud da Clever Dripper kommer i to farver. Se dem her:

Clever Dripper Sort og Clever Dripper Klar

Hvad er Clever Dripper?

Clever Dripper er en opfindelse tilbage fra 2008 af det taiwanske firma Abid Co. I de tidligere udgaver derfor solgt som Abid Clever Dripper.

Senere omdøbt som bare “Clever” i en smart (..) markedsføringstaktik for at tiltrække flere internationale købere. I dag er Clever Dripper en solid international succes. En af de mest populære metoder til at brygge en nem – men fantastisk – kop kaffe.  

Den kommer i en størrelse (L/500ml) men i to farver. Enten sort eller klar (transparent) plast.

Hvordan bruges den?

Clever Dripperen er blevet populær af flere årsager.

Den er enormt brugervenlig. Selv for folk uden meget erfaring med kaffebrygning er den relativ nem at bruge.

”Full-immersion”

Vi kan kalde det ’fuld nedsænkning’ i en frisk oversættelse. Begrebet betyder, at kaffegrumsen er i kontakt med vandet i hele bryggeprocessen. Det hjælper med at udvinde flest mulige smagsstoffer fra kaffen, hvilket resulterer i en rigere og fyldigere kop kaffe.

Kontrol over bryggetiden

Ved at justere bryggetiden kan du tilpasse styrken og smagen af din kaffe efter dine præferencer. Med en praktisk ventil i bunden, giver den kontrol over bryggetiden, hvilket naturligvis har stor påvirkning af kaffens smag.

Let at rengøre

Clever Dripper er let at rengøre, da du kun behøver at fjerne filteret og kaffegrumsen efter brygningen. Skyl den af under hanen bagefter og du er klar til næste brug. En vedligeholdelse der er utrolig enkel og praktisk.

Økonomisk

Clever Dripper er generelt billigere end nogle af de mere avancerede kaffebryggemetoder, såsom især espresso eller at indkøbe et pour-over sæt. Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker at udforske bedre kaffe uden at investere i dyrt udstyr.

Opskrifter

Der findes mange opskrifter. Det kan ikke være anderledes. Clever Dripper har selv en relativ let/mild version hvor de anbefaler 15 gram kaffe til 320 ml vand og en trækketid på 3 minutter.

Vi har en opskrift vi bruger (bl.a. i vores cafe) hvor vi får lidt fyldigere kop med 20 gram kaffe til 300 ml vand. Vores opskrift og tips kan findes i en blog i skrev tilbage oktober 2017.

Der er også forskellige bud på hvordan man brygger rent ’teknisk’. Bare for at gøre noget nemt lidt svære. En favourit er altid James Hoffmann og han vælger at brygge lidt alternativt. En metode der var meget populær da video udkom. Dels fordi den var anderledes og dels fordi det var James Hoffmann.

Værd at afprøve hvis det giver inspiration. Men ellers bryg helt standard, som vi selv gør, og som kan ses eksempel på, i f.eks denne video fra Prima Coffee

Sensommerpakke / tilbud

Med sensommerpakken er vi tilbage til udgangsunktet for dette lille skriv.

Lige nu kan du – når du køber en Clever Dripper på vores webshop – tilkøbe smagspakkerne Bright Side, Sweet Spot og Dark Side, til halv pris (rabatten er trukket fra i prisen der vises).

Det tilvælges bare en – eller flere – af de tre muligheder i den lille boks der dukker op lige før ”læg i kurv” knappen.

Hvis du er til lyse, mere friske og lidt syrlige noter – skal du vælge Bright Side. Er du til det ’søde’ punkt i de mellemmørke riste, skal du vælge Sweet Spot. Kan du bedre lide det kraftigt og med mørkere toner, er det Dark Side. Hver pakke indeholder 3x 250 gram forskellige bønner og du kan derfor få mange forskellige kopper ud af smagspakkerne.

Så slå til nu, køb på webshop og sæt vand over. Du kan inden længe brygge lækker kaffe derhjemme, på kontoret, studiet eller hos svigerfamilien 🙂

Det er smart.

Leave a Reply