UNO – Risteriets espressoblend # 1

Miscela Uno er en espressoblanding – ren arabica og ren Risteriet. Uno er den første blanding, vi lavede i tidernes morgen og derfor det korte men præcise navn. Den har fra start været vores mest populære kaffe. Det er ligeledes denne blend, vi bruger på espressomaskinerne i vores butikker. Så har du været forbi og få en kop, er der stor sandsynlighed for, at det er denne, du har smagt. Om du så drikker Latte, Cappuccino, Cortado, Espresso, Americano, eller hvad der ellers kan produceres under en håndfuld bars tryk.

Altid nyristet

Vi rister alle uges fem hverdage og med den popularitet Uno har, så er det en af dem, der med sikkerhed ristes hver morgen. Det betyder, at vi nogle gange får ”klager” over, at den er for frisk, men det tager vi så med et smil. Det er nu engang vores koncept, at vi gerne vil levere så nyristet som muligt. Vi kan bedst lide bønnerne mellem 4 og 10 dage fra ristedatoen, men det er jo en smagssag, så nogle foretrækker dem friskere eller ældre endnu. Det er bare at prøve sig frem!

Smagsprofil
Fyldig espresso, god sødme med mørkere toner og fantastisk, naturlig crema. Fin afrundet eftersmag, der holder dig mættet. Rar som ingen anden espresso. Ideel til det rene espressoskud samt mælkebaserede kaffer (Latte, Cappuccino etc.)

Læs mere om Uno her

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply