Magiske Melbourne Mocca

– to super hemmelige og fem andre rigtig gode kaffesteder undervejs Risteriets kaffevandring

Skulle vejen gå forbi Melbourne i det sydøstlige Australien og har man hjemve (Risteriet-kaffe-savn), så kan vi herunder guide til flere fantastiske steder der er et besøg værd.
Vi besøgte nemlig et par dage midt i februar og fik et fix eller syv der gjorde godt.
ÐEN BEDSTE
Ikke nem at finde. Men anbefalingerne var af en karat så stedet måtte findes. Selvom adressen Cnr Li Bourke & Li Williams fremstod ret baggårds-agtig og skilte samt anden img_8418-640x426reklame var fuldstændig fraværende, var køen gennem den lille dør til gengæld helt uoversebar. Patricia Coffee Brewers gør ikke meget væsen af sig, udover at sætte alt ind på at lave den bedste kaffe de kan. Til alle kunder. Hver gang. Ingen siddepladser og – uddover en mufffin – ingen mad. Mega minimalistisk.. Åben til 16.
DEN ANDEN BEDSTE..
Heller ikke nem at finde. Det er åbenbart temaet for top-2. Manchmanchesterpress_0027ester Press er beliggende godt nede i den ret skrabede – næsten lidt uhyggelige – gyde der er Rankins St.Nu var det dagslys da kaffebaren blev fundet, men det skulle ikke blive særligt meget tysmørke før det kunne lige kulissen til noget ret kriminielt. Øde og minimalt med skiltning. Men alligevel var der helt fyldt da døren først blev åbnet. Nogen kender godt vejen, det var tydeligt. Mange borde og stole. Alle optagede. Åben til 17.
FEM FLERE
Fem andre ret fede kaffesteder i centrum: The Roasting Warehouse (19-21 Leveson St. / Nth Melbourne), St. Ali (12-18 Yarra Pl, S. Melbourne), Three Bags Full (60 Nicholson St, Abbotsford), Brother Baba Budan (359 Li Bourke) og Himalaya/Heralaya (Preston Market).
Mere nåede vi ikke i Melbourne. Denne gang. Men der var en del flere steder på listen med anbefalinger .. og der bliver de så til næste gang (Padre Coffee, Hash Coffee Co., Top Paddock, .. it goes on and on mate).
Konklusionen er naturligvis bare at det må være et på gensyn Melbourne.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

En tanke om “Magiske Melbourne Mocca”

  1. Uuh, havde gerne set denne post for en god måned siden. Nåede kun St. Ali på listen (og Top Paddock). Fik også en virkelig god kaffe på Plug Nickel i Peel Street (off Smith St) i Fitzroy. De er pænt serioso omkring deres kaffe dernede.

Leave a Reply