Risteriet efter påsken…ny lokation og flytterod

Som det måske er gået op for de fleste så har vi flyttet vores kaffefabrik og produktion fra Rødovre til Glostrup henover påsken. Det er en stor flytning og vi kæmper på at komme helt på plads til på tirsdag d. 6 april.

Vi vil gøre vores bedste for at få så mange webordrer afsted tirsdag, men der kan går en ekstra eller to dage før vi for alt afsted. Vi håber på forståelse og at vi vil gør hvad vi kan for at sende alt hurtigst muligt.

Vi åbner som sagt for kaffefabrikken tirsdag og kan findes her

Risteriet Fabrikken
Farverland 9
2600 Glostrup

Vores Unomat nr. 2 kommer også op og vi håber på at den er i drift i løbet af ugen. Du finder Unomat nr. 2 på bagsiden af bygningen. Efter 16.00 lukkes porten til Farverland 9, så kør ind via Fabriksparken 23 igennem porten og helt i bund og så finder du Risteriet og Unomaten på venstre hånd.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply