Risteriets Julekalender 2016

!! Begrænset mængde så bestil tidligt hvis du vil sikre dig årets kaffe julekalender 2016 !!

Vi har nu lagt årets julekalender op på risteriet.dk. Der skal der nok komme meget mere info om snart. Men nu har en del spurgt til den risteriet_reindeerallerede og vi vælger derfor at gøre den klar til køb på webshoppen. Inden længe vil der komme meget mere info og større reklame for den. Men for dem der bare skal vide sig 100% sikker, så er det bare ind og handle allerede nu.

Som de forrige år er det vigtigt at huske at man køber julekalenderen nu. Men vi rister først kaffen og pakker først kalenderen hen i midten af november. Og vi har ført levering af den omkring 24. – 25. november.

Vi kan ikke sende eller på anden vis have dem klar før. Der er stadig en uge til 1. december hvor det hele jo går løs.

Kort oprids: Julekalenderen fra Risteriet kan kun købes på webshoppen. Den kommer i en KAFFE og en ESPRESSO udgave.

Der er 24 små poser med bønner med hver kalender. Så der er til ca 3 kopper om dagen. Og det er en blanding af vores kaffer, gæstebønner og blends. Inklusiv information om hvad der drikkes hver dag og en kaffesæk.

Resten kan vi ikke afsløre endnu ..

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply