Julen 2016

Det nærmer sig efterhånden jul og vi har døgnåbent i webshoppens juleafdeling.

Årets julegaver

Herfra kan købes årets julekalender – som findes både i kaffe og espresso udgaver – samt gavekort til de eftertragtede espresso kurser, julehætter og julefrakker til sin stempelkande, gave abonnementer (jule-postkassekaffe) og så er der årets to toptunede juleblends: Caracoli Coffee / Julekaffen 2016 og Peaberry Blend / Juleespresso 2016.

Årets julekalender

Du kan stadig nå at købe en julekalender! Vi har ikke solgt dem alle endnu. Der er ret tæt løb i år om det er kaffe- eller espresso julekalenderen der først må meldes udsolgt. Så det kan vi ikke spå om her, men fortsætter tempoet som det har gjort siden vi satte dem til salg, så tyder det på at vi får solgt dem alle endnu engang. Vi havde ellers lavet en dobbelt op i antal i forhold til sidste år. Så det er en succes og det er dejligt.

Året juleblend

Caracoli Coffee, som vi kalder årets julekaffe er en Ciy + ristet mellemfyldig højtidsblend til at glæde rundt om i de små julehjem. God til både stempelkanden, filter/pour-over, aeropress og hvad der ellers er af slow-brew metoder. Peaberry Blend, årets juleespresso er en mørkere profil med Full City ristning der giver dejlig glød og fylde. Den skal nok smage igennem solo, tilsat mælk, kanel, whisky eller hvad pokker festlige ideer der måtte opstå.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply