Weekend tilbud på Mechanika IV Profi

I denne weekend har vores webshop et særtilbud på en af vores mest populære espressomaskiner fra ECM. Det drejer sig om Mechanika IV Profi, den perfekte espressomaskine for den kræsne – og krævende – hjemmebarista.

Lige nu har vi slået 1000kr af prisen, samtidig med at vi giver dig 2x 500g nyristet Miscela Uno med i købet.

mechnika_IV_profi
Mechanika IV Profi byder blandt andet på lækkert krom håndtag, ekstra dyb drypbakke, samt nem justering af bryggetryk

 

Mechanika IV – en espressomaskine med varmeveksler

Mechanika IV Profi er en espressomaskine med varmeveksler (HX), hvilket betyder at den er mere temperaturstabil end en single boiler og særlig god til dig der ofte steamer mælk.

Det at det er en varmeveksler, betyder at maskinen har to separate vandkredsløb i den samme kedel. Dette gør at den kan omgå nogle af de klassiske udfordringer forbundet med single boiler maskiner – særligt når det kommer til at steame mælk.

Når en varmeveksler espressomaskine er bedre til at steame, skyldes det at mælkesteaming og kaffebrygning foregår ved to forskellige temperaturer; og har du ikke to separate kredsløb, kan du nemt risikerer at skulle vente flere minutter fra du har brygget din kaffe, til temperaturen er god nok til at du også kan steame din mælk.

Dette er et at de irritationsmomenter der kan vokse sig rigtig store hvis man ofte laver kaffedrikke hvor der indgår mælk, men kun har en single boiler maskine.

Feature-ECM-Mechanika-IV-Profi-Siebtraeger

En espressomaskine med rotationspumpe

En anden lækker og vigtig feature ved denne espressomaskine er dens rotationspumpe, hvilket er et skridt op fra den noget billigere vibrationspumpe.

For det første betyder dette at espressomaskinen er væsentlig mere lydsvag end modeller med vibrationspumpe; men en rotationspumpe giver dig også mulighed for SWITCHOVER, hvilket vil sige at du kan slutte den direkte til vand, frem for at bruge den indbyggede vandtank.

ECM’s quick steam system

Espressomaskinen er også udstyret med ECM’s quick steam funktion. Hvor du i stedet for at skrue på de klassiske dampventiler, bare kan trykke et håndtag ned og så har du damp (med inspiration fra de professionelle cafemaskiner.)

premiumtechnik3_02

Denne espressomaskine har altså alt det en seriøs hjemmbarista kan drømme om. Sikker drift, kraftig steam og professionel brygning. Stor kapacitet og præcision i alle komponenter.

ECM forbliver Europas Rolls Royce indenfor espressomaskineer. Højkvalitet fra Heidelberg holder – i kraft af netop konstant tysk udviklet grundighed og forståelse for vigtigheden af stabilitet og power.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply