Julekalender 2018

Så sælges Årets Julekalendere fra Risteriet

Der er en til dem der elsker espresso og en til dem der kræser om deres kaffe.

24 poser med nyristede bønner. I hver kalender. Smagsprøver på en hel verden af forskellige smagsindtryk.

Single-origin, nye espresso blends, klassikerne, økologiske, RFA-certificerede, hverdagsblends, lyse, mellem, mørke, houseblends, 3wave-roasts, gæste-blandinger, Limited-Edition kaffer og mere. Der vil ikke være to ens poser i en kalender.

36 gram i hver pose. Nok til at brygge 2 kopper ligegyldigt hvordan du tilbereder.

Det var lidt juledrys der forhåbentlig giver store forventninger. Nu lidt om det helt praktiske. For vi ved af erfaring at nedenstående er værd at gennemgå klart og tydeligt.

Hvornår vi laver kalenderne

Vi rister og pakker løs derfra med forventning om at være klar med alle kalendere fra medio uge 48.

Det vil sige til afsendelse senest d. 28. november, så alle kalendere burde være fremme hos modtager eller klar til afhentning fra d. 29 eller 30. november. Klar til smagsprøve nummer ét lørdag d. 1. december.

Hvert år får vi mange henvendelser fra kunder der skynder sig at købe en kalender, og som gerne vil vide hvor den bliver af. Og det er en god ide at købe tidligt og undgå udsolgt.

Men selvom man køber tidligt bliver kalenderne først lavet fra 24. november.

kaffeplante

Der er en grund til at det foregår sådan. Vi ønsker jo altid at det skal være så friske bønner som mulig. Så det er 100% nyristet når det pakkes ned hos os og op hos den heldige der skal smage i decembers første 24 juledage.

Hvor er det man køber kalenderne?

Nu er salget åbent. Men kun fra vores webshop: www.risteriet.dk. Vil du have en kalender, eller vil du give en kalender, så er det her du skal købe den.

Det er begrænset oplag og der sælges til 24. november eller til der er udsolgt.

Det hele er egentlig som det plejer.

Hvilket – som allerede afsløret  – vil sige at vi laver to julekalendere. En med 24 kaffe smagsprøver og en med 24 espresso smagsprøver.  Læs herunder til inspiration om hvilken du skal vælge.

Kaffe Smagsprøve Julekalenderen er vel egnet til dem der brygger stempelkande, Aeropress, v60 / pour-over, klassisk filterkaffe, Clever Coffee Dripper og lignende metoder.

Espresso Smagsprøve Julekalender er velegnet for dem der brygger espresso. Naturligvis. Men også dem med traditionel moccakande til komfuret eller en fuldautomatisk maskine. Her vil espresso poserne gøre sig godt.

I en julekalender er der som sagt 24 poser. De har 36 gram i hver. Hele bønner. Så burde der være til både 1 og 2 kopper – måske endda mere – lige gyldigt hvilke brygge metode der bruges. Der er naturligvis lidt arbejde i at få justeret kværn ind – især til espresso – fra pose til pose. Men arbejder man ikke med det fineste fine lige for julekalenderens bønner vil man kunne ramme et ret godt skud hver gang og kun behøve at stille ganske lidt finere hen over de 24 dage.

Hvis der er spørgsmål til kalenderen kan de med fordel sendes til rune@risteriet.dk.

Vi glæder og til at få solgt – selvfølgelig – men også ristet, pakket og samlet årets to julekalendere og få dem ud i de små hyggelige danske julehjem.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply