Unomaten – kaffe efter lukketid

Unomaten tegning copy

Om Risteriet Unomaten

Unomaten er en selvbetjenings automat – som man kender det fra sportshallen eller banegården. Den er bare ikke fyldt med cola eller slikposer. Der er kaffe i. Nyristet kaffe fra Risteriet. Den indeholder 10 karruseller og på hver karrusel har vi lagt en variant af kaffe.

Vi fylder den naturligvis altid op med Uno. Miscela Uno, vores mest populære kaffe. Den optager hele 3 af de 10 hylder. Men vi fylder også andre kaffer i. Så der er lidt for en hver smag. Alle poser er 500 gram hele bønner.  Unomaten tager både kreditkort og MobilePay.

Åbent 24/7 

Vi har 2 Unomater, en i Rødovre og en i Glostrup.

Ideen er at du kan køre forbi og handle præcist når det passer dig – og ikke kun komme til Glostrup efter nyristet kaffe i vores åbningstid mellem 7-15 på hverdage.

Så senere på eftermiddagen, om aftenen, natten .. tidlig morgenstund. Og weekender. Kom bare forbi. Vi fylder op ret tit – også i weekender – men naturligvis er der en lille risiko for enkelte hylder kan være udsolgte. Så vær obs på det når du vælger. Det er ikke sjovt at handle en tom hylde.

Unomaten vil også være tændt i vores åbningstider. Så der kan man selv vælge om man vil indenfor i produktionen og handle eller bare trækker fra Unomaten. 

smiley

Har du forslag – måske ligefrem forbindelse – til andre steder en Unomat kan stå, så må du meget gerne kontakte os. Skriv til Rune (rune @ risteriet .dk). Tips, ideer og input er altid velkomne.

Unomat I 
Tørringvej 17D
2610 Rødovre

Unomat II
Risteriet Fabrikken
Farverland 9
2600 Glostrup

Åbningtider :
24/7 – Lukker aldrig
Kontakt:
kaffe@risteriet.dk

Facebook
Instagram 

Leave a Reply