Så løber vi igen afsted

Den meget stolte, enormt sympatiske og snart flerårige tradition med at mødes til STAFET i Rødovre og støtte et godt formål .. er i år lagt i det døgn der går fra kl 12 lørdag d. 31 august til kl. 12 søndag d. 1 september.

stafet

Risteriet er med. Det er vi da. Og denne klumme handler om at vi skal have flere med.

Kunder, dem vi kender og alle vores venner .. er velkomne. Familier er allerede skrevet op.

Vi har et hold og vi har tænkt os at have et ret hyggeligt døgn.

Konceptet er i sin kerne simpelt nok. Der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Så vil du være med til det – sammen med os – så læs videre.

Omdrejningspunktet er den stafet der foregår alle 24 timer fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag. Men det er “bare” pulsen i døgnet.

Udenom stafetten er der et bredt, farverigt, spændende og hyggeligt arrangement med telte til de forskellige hold, musik og anden underholdning fra stor scene, boder, børne-løb, lege, aktiviteter, mad, øl, kaffe .. sådan havnefest møder festival møder hyggemotion. For alle aldre og skostørrelser.

Sammen med Mia har jeg (Rune) lavet et hold som deltager i stafetten og vi skal samle penge ind. Det har vi gjort under navnet Risteriet. Men holdet består af alle dem der har lyst at være med. Og dem de tager med. Alle er velkomne,

Vi skal samle penge ind. Det gør vi dels ved at få nået en masse omgange på stafettens lille rute (der er i en loop igennem hele arrangementet) og ved at sælge kaffe. Vi har et telt og her kan vi mødes og hygge, gøre status og heppe på hinanden. Ved siden af teltet er vores kaffevogn.

Sidste år – som var vores første stafet – mødtes vi i hold-teltet der – som resten af stafetten – var solidt plantet i plænen foran Rødovre rådhus.

Det gik faktisk ret godt. Vi var det dominerende hold i .. 3-4 timer, mindst! Hehe.

Risteriet-holdet gik, løb og luntede på skift, solo, i par eller i folk .. over 900 gange rundt på den næsten 500 meter lange rute.

Vi havde flest omgange .. undervejs.

Indtil eftermiddagen gik på hæld og den manglende planlægning med konstant bemanding omkring hyggebordet og aktive folk på ruten sendte os lidt ned af den officielle runde-tæller.

Men, men, men .. vi havde det super hyggeligt og da alt blev gjort op i dagene efter den fine 24-timers event var det måske ikke os der havde flest omgange, men os der havde tjent flest penge ind.

Så det var stærkt. Og det forpligter. For det skal vi da gå efter igen i år. I hvert fald det med hyggen og den gode oplevelse – samt at få støttet op om et godt formål.

Derfor denne klumme og dette link:

stafetforlivet.dk/risteriet

Her kan du se vores hold. Det hedder som sagt Risteriet.

Meld dig til vores hold. Alle er velkomne. Og hvad der end kan gives af tid til at deltage er super fint. Der er ingen regler eller forventninger.

Det koster 100 kr at melde sig til. Det halve for børn.

Vær med i 1 time eller 4 eller 9 eller 14 eller se om du kan holde et døgn på holdet! Vi har hyggebord, stort telt, kaffemaskine, etc. Og vi får ret sikkert en god plads igen i år da vi som sagt har lovet at bemande en kaffevogn igen. Den var populær sidste år når folk skulle bruge varme og ny energi.

stafet3

Det er som sagt under RISTERIET vi stiller op som hold og det kære kaffefirma er også sponsor på runder som vores hold løber. Som det var sidste år. Vi har fundet et par sponsorer mere og derfor tæller netop de omgange vi går.

Stafet for Livet er for den gode sags tjeneste og det er efterhånden en årlig tilbagevendende begivenhed i mange byer.

Da den for første gang kom til Rødovre sidste år var vi med og det var en super fin, hyggelig og sjov oplevelse – en fin ramme om en god event for et alvorligt formål.

Læs mere om Stafet for Livet generelt:

stafetforlivet.dk/om-stafet-for-livet/

Det skal lige understreges at det er meget “uformelt” og det er ret hyggeligt.

Det er midt i Rødovre. Lige ved rådhuset og Rødovre Centeret. Så p-pladser mangler der ikke. Og er du en af dem der er med i de helt sene aftentimer, midt om natten eller early-bird .. så kan jeg sige, fra erfaring, at det også er pænt meditativ at gå rundt der i aftenmørket eller morgengry. Og hvem kan ikke bruge det?

Kig på det. Vær med. Tag kone, mand, kæreste, nabo, fætter, søster, søn, niece, … tag nogen med. Sammen er det sjovere. Men kommer du solo er du sammen med alle os andre. Og det er også sjovt.

Så kryds i kalenderen nu: 31/8 – 1/9.
Og meld dig til. Det går hurtigt med MobilePay og pengene – ALLE PENGENE – går til et godt formål.

Rune/Risteriet

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply