Risteriet trimmes (to af tre cafeer sælges fra)

Nye tider forude

Siden august 2004 har vi med Risteriet drevet kaffebutik/cafe i Studiestræde. Med andre ord var det i august sidste år hele 15 år siden vi åbnede første gang.

Faktisk var det det den helt spæde start på Risteriet og vi kigger stolte tilbage på et halvandet årti med Studiestræde cafeen og i det hele taget.

kaffeplante

Vi når dog ikke 16 år med cafeen i Studiestræde, da vi her fra 20. februar i år har solgt den fra.

Ligeledes stopper vi med at drive kaffebar på Helgesvej på Frederiksberg. Her nåede vi at bygge en fantastisk smuk cafe op og være i små fire år.

Vi vil forsat have vores cafe på Halmtorvet (Helgolandsgade 21, Kbh V) og vores afdeling med produktion i Rødovre. Læs mere om det fremtidige Risteriet længere nede. 

fresh

Begge cafeer overtages pr. 20 februar af Jesper Ibsen, som vil drive forretning videre fra adresserne. På samme tid udtræder Jesper helt af Risteriet, og han vil ikke længere være del af eller tilknyttet virksomheden.

Hvad betyder det som kunde i Risteriet?

Umiddelbart vil det have betydning hvis du har kundekort, klippekort og/eller afhenter webshop bestillinger fra en af de to cafeer, der er solgt.

Efter 20. februar vil kundekort kun kunne bruges på vores café ved Halmtorvet (Risteriet Coffee, Helgolandsgade 21, Kbh V.) og ved køb direkte fra produktionen i Rødovre (Risteriet, Tørringvej 17 D, 2610 Rødovre).

Kundekort, for dem der ikke kender det, er en mulighed for at få rabat på kaffebønner og kaffedrikke mod optankning på konto. Læs mere om kundekort her.

IMG-1437

Vi tilbyder klippekort med 10 klip. Her forudbetaler man hele beløbet, og der er rabat pr. kop man køber. Lyder det som en ide for dig, så spørg efter det næste gang du besøger cafeen. Vores klippekort har været sat i bero, men vi er klar til at sælge dem igen fra marts.

Har du brugt de nu solgte cafeer til at afhente bestillinger lavet på vores webshop; www.risteriet.dk, vil du se at denne mulighed udgår fra onsdag d. 12 februar. Herefter kan der kun bestilles til afhentning fra cafeen ved Halmtorvet eller fra produktionen i Rødovre.

Det samme gælder for erhverv. Men vi vil også kontakte dig direkte, hvis du er erhvervskunde der fortrinsvis henter kaffe fra en af de to solgte cafeer.

Risteriet efter 20. februar

Risteriet Coffee, Helgolandsgade 21, Kbh V

Fra 20. februar vil Risteriet / Risteriet Coffee stadig drive cafe i København. Det bliver fra kaffebaren ved Halmtorvet. Her er åbent alle hverdage 8-18 og weekenden 10-17. Vi sælger kaffe både i pose og i kop, præcis som vi gør i dag. Vi har morgenmad og mulighed for små serveringer dagen igennem. På den måde vil intet lige i første omgang være ændret.

Halmtorvet4-480x266

Men vi har da planer om både store og små justeringer. Cafeen menu og udvalg vil blive set på, og der vil blive opgraderet på butiks-aspektet. Vi vil gøre det lidt skarpere mht. udvalg at bønner i grønne/rå udgaver (til dem der selv rister), bryggeudstyr, tilbehør og øvrige varer. Så det kan man se frem til som kunde i cafeen.

Risteriet, Tørringvej 17 D, 2610 Rødovre

Vores produktion, lager, showroom, værksted, administration, webshop og kursus .. har alle til huse under samme tag – nemlig for enden af den lange grå bygning, der er Tørringvej 17. Her er åbent alle hverdage 7-14, og man kan både købe nyristede og grønne/rå bønner direkte fra produktionen.

Er man på jagt efter en espressomaskine eller kværn, er det fra Rødovre man kan se vores udvalg af ECM, højkvalitetsproducenten fra Tyskland. Som den danske forhandler viser vi gerne frem og tager en snak om hvad behovet kunne være – om man er ny til at forsøge sig som hjemmebarista, eller om man er mere erfaren og leder efter nyt udstyr.

Unomaten, Tørringvej 17 D, 2610 Rødovre

Samme sted hvor vi har produktionen og en vifte af vores andre afdelinger – finder man også Unomaten.

Døgnet rundt alle dage står automaten fyldt med poser. Vi fylder op så godt som dagligt med nyristede bønner i poser med 500 gram. To hylder går til den populære Miscela Uno (deraf navnet) men der er også andre varianter – både espresso og rene kaffer/single origin.

Det er her man kan køre til efter fyraften, eller når man i weekenden opdager at kaffekrukken er tom.

Unomaten tager imod MobilePay betaling og trådløse kreditkort. Ingen kontanter og desværre heller ikke mulighed for at benytte kundekort. Men til gengæld meget velopdragen og høflig selvbetjening.

Risteriet lige nu

.. er drift så tæt på normalt som muligt.

Fresh coffee made today .. tomorrow too

Alle tre cafeer er åbne frem til og med 19. februar. Med Risteriet nyristede kaffe i poser og friskbrygget i kop. Kig forbi.

Webshoppen fortsætter som den jo gør – alle dage, døgnet rundt. Lige aktuelt er der rabat på kaffe og to limited-editions globale kaffepakker. Se det hele her.

Skulle man have nogle spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte os.

Lars (lars@risteriet.dk)
& Rune (rune@risteriet.dk)

kaffeplante

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply