The Move (Vi flytter….)

The Move .. aka den store flytning af vores lille kafferisteri!

Når påsken ruller indover kalenderen ruller vi en flyttebil med vores kafferisteri. Det kræver nok et par ture at rykker hele kafferiet på Tørringvej i Rødovre – til ny lokation i Glostrup. For selvom vi kun har en lille kaffefabrik har vi godt nok mange ting!

Det opdager vi mere og mere for forberedelserne er igang. Både med at pakke ned i Rødovre og gøre klar i Glostrup. Og på samme tid holder vi naturligvis produktionen igang som normalt. Så der er nok at se til.

Det bliver godt og vi glæder os til det nye. Forventningerne er store og bliver kun større i takt med at vi kan se vores ideer fra tegneborde – tage en lille smule konkret form dag for dag.

Der bygges og arbejdes med at indrette vores nye kaffefabrik i et tidligere lastbilværksted på adressen Farverland 9 i Glostrup. Så det er helt fra bunden!

Men skilt er kommet op!

Det .. er en god start, men der er meget endnu før vi er klar. Så der er stærk kaffe på kanden. Der skal lige bygges en væg, sammenkobles nogle ventilationsrør og købes lounge planter. Det bruger vi hele marts måned på og i påskedagene sker den store flytning hvor vi trækker stik ud af risterne og triller forsigtigt ned af Ring 3 med dem. Af et par omgange 🙂

Hvad betyder det for dig som kunde?

Vil du ud og handle fra produktionen betyder det at fra tirsdag d. 6 april er vi flyttet og du skal nu finde Risteriets kaffe fabrik på Farverland 9 i Glostrup.

Vi glæder os til at kunne tage imod derovre. Det er kun små 4 km fra Tørringvej i Rødovre. Og vi vil både lade Unomaten stå tilbage samt sætte et fint skilt op – til dem der lige får kørt forkert den første gang.

Ja, vi har lavet en aftale med den nye beboer på adressen at vi må lade Unomaten stå. Det er vi super glade for. Det er jo blevet en fin lille uden-for-åbningstid-hjælp for mange glade kaffedrikkere. Vi arbejder dog på at der også kommer en Unomat 2 på vores nye lokation, og går alt vel er den i drift også efter påske.

Vi er dog stadig at finde i Rødovre helt frem til lukketid kl 14 onsdag d. 31. marts. Vi har jo nærmest kun lige genåbnet efter en periode med lukket, grundet de skærpede corona-restriktioner.

Men det korte af det lange her og nu i marts: Man kan besøge og og købe kaffe alle hverdage som førhen. Vi er der mellem 7 og 14.

Bemærk dog at værkstedet er flyttet allerede. Så selvom udstyr til service sagtens kan indleveres i Rødovre så kan man meget vel skulle til Glostrup for at afhente igen. Men det aftales bare med værkstedet: service@risteriet.dk.

En lille liste med adresser og datoer herunder.

:: til og med 31/3 2021 ::
Risteriet Rødovre
Tørringvej 17 D
2610 Rødovre
Tlf.: 51932610 (hverdage 7-15)

:: Kaffe døgnet rundt! ::
Unomaten
Tank kaffe fra Unomaten – vores døgnåbne kaffeautomat – fra samme adresse. En automat der bliver stående efter vi flytter.

:: fra 6/4 2021 ::
Risteriet Coffee / Fabrikken
Farverland 9
2600 Glostrup

Tyvstart: værkstedet allerede rykket til den nye adresse 
Risteriet Værksted
Risteriet Coffee
Farverland 9
2600 Glostrup
Direkte tlf. værkstedet: 29864145 (hverdage 9-14)

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply