Not so black friday

Vi kommer ikke til at have særligt tilbud på ECM, Gene Cafe eller andet kafffeudstyr den 26. november.

Men vi laver nogle nye kaffe præsentationer som sælges i blackfriday-weekenden. Altså 26, 27 og 28 november.

Men det bliver ikke en stor udsalgskasse med farverige knaldtilbud.

Det bliver Specialty Coffee. Særligt udvalgte højkvalitetskaffe i nye udgaver men stadig 100% nyristede selvfølgelig. Og vi vil have lidt til den glade hjemmerister der leder efter at tanke op på grønne/rå bønner.

Der er allerede nu oprettet en side hvor du fra fredag vil kunne se hvad vi har fundet på. Find den her

https://www.risteriet.dk/online-shop/196-notsoblackfriday/

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev eller følger du os på de sociale medier vil du kunne læse mere fra fredag morgen.

Selve konceptet med Black Friday er blevet noget vi, som så mange andre mindre- og mellemstørrelses virksomheder, er begyndt at føle nødvendigt at have en holdning omkring.

Det er i hvert fald noget der er flere meninger om. Vi har også vores.

I år har vi lavet dette lille blog-indlæg. Det er egentlig en gentagelse af de svar vi sender retur til de henvendelser som vi får ind.

Black Friday har vokset sig stort. Meget stort. Alene i netop de henvendelser vi får op til denne fredag kan vi hvert år mærke hvordan dagen vokser sig større og større.

Vi er ikke super tilhængere af det der driver Black Friday. Det er nok essensen uden at det behøver at være et tema. Det er ikke sådan at vi føler så meget modstand at vi vil boycutte, gå aktivt ind i den ulmende modstand eller på anden vis blive politiske.

I stedet vil vi tage den naturlige opmærksomhed som dagen giver – og forsøge at få fokus over på det som driver os – nemlig den enormt spændende kaffeverden der er og de muligheder den rummer.

Dem der leder efter kæmperabatter på espressomaskiner og storkøb af kaffebønner – de kan med sikkerhed finde det andre steder.

Den lille meningstilkendegivende er ikke stor og larmede – men mindre og alligevel nok sådan at vores holdning fremgår.

Men i stedet for at gøre et meget stort nummer ud af det, vil vi netop blot lave vores egen version – og dele vores passion med dem der som os selv er nysgerrige og nørder den gode kaffeoplevelse. Uden at det hele skal handle om knaldtilbud.

Er du en af dem. Så klik på banner herunder og se hvad vi har fundet på.

Så meget kan vi godt melde som erklæring og stå på mål for.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply