Julekalender føljeton 2021

Hvis du er kommet her forbi på risterietnews.dk er det sandsynligvis fordi du har købt dig en af årets kaffejulekalender fra Risteriet.

Tillykke med den og velkommen til!

Vi skal smage os igennem de 24 kommende decemberdages 24 poser. Det bliver hyggeligt. Hver dag vil vi her på siden fortælle kort om dagens kaffe. Land, blend, risteprofil, certificeringer, etc.

Vi vil også komme med links og henvise til lidt tips og tricks til brygning. Nu er temaet jo “one to brew on all” så vi skal igennem de fleste metoder. De klassiske såvel som de mere hjemmebryggede (..), nye, sjove, kreative, etc.

Coffee is social and so are we

Der kommer hver dag opslag på Instagram og Facebook. Udover opslag her. Bemærk dog at vi om søndagen – udover dagens julekalenderkaffe – også laver opslag om dagens adventskaffe.

Du er selvfølgelig velkommen til at dele dine billeder, opslag, osv. med os.

Hver dag vil vi der komme et lille blog indlæg med dagens julekaffe…læs med her på Risteriets Blog for info om den aktuelle kaffepose.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply