CPH CAPS 

Kaffekapslerne CPH CAPS er navnet på en nyhed i Risteriet. 

Netop lanceret på webshoppen og til salg fra cafeen på Vesterbro og butikken i Glostrup. 

Om kapslerne

Kapslerne er bionedbrydelige og danskproducerede kaffekapsler. Bæredygtige og Nespresso®* kompatible. 

Vi har lavet disse tre – alle økologiske varianter.

CPH CAPS Org
CPH CAPS Hue
CPH CAPS Pot

En mellemristet, mellemmørk og en mørk. Noget for enhver. 

Vi sælger CPH CAPS i pakker med 10 og 40 stk. Samt smagspakker med 15 (3x 5 stk.) og 45 (3x 15 stk.). 

Om smagen

CPH CAPS Org er mellemristet og har en energisk friskhed, der brygger en flot let karamel-tonet kop

CPH CAPS Hue er en mellemmørk kaffe.  Ristet i Full City og fantastisk flot fylde med bær og sødme

CPH CAPS Pot er den mørkeste af de tre. Der er mere bund og utrolig elegant balance med intense chokolade noter

Org, Hue og Pot er ikke nye som kaffer. Kun som kapsler. Det er tre kaffer, som er blandt de mest populære i vores faste sortiment af nyristet kaffe. 

Org er lavet på Miscela Organica. Hue er lavet på Guatemala Huehue. Pot er lavet på Miscela Potente. To blends og en single origin. 

Om kapselkritik

Det er ikke en stor hemmelighed: Kaffekapsler har ikke et godt ry. 

Det er enormt nemt at lave kaffe med kapsler – men det anses ikke som en særlig god kop kaffe rent smagsmæssigt.

Enormt god marketing fra producenterne af de største kapselmaskiner og kaffer har udbredt konceptet. Og netop den helt utrolige nemme måde at brygge kapsler har formået at udligne – til tider endda overdøve – den manglende kvalitet i smagen. 

I seriøse kaffekredse har kapselkaffe dog ikke vundet indpas. Her er det kun langsomt begyndt at ændre sig. 

Vi må også sige, at vi selv har været … stærkt skeptiske. For fem år siden kunne vi i hvert fald ikke se os selv tilbyde vores kaffe i kapsler.  

Men vi har udfordret os selv – og nu byder vi så ind med en udfordring af denne opfattelse. For vi synes, at vi har lavet nogle ret gode kapsler. 

Om kapselbrygning

Der står mange kapselmaskiner rundt om i de danske hjem. Netop fordi det er nemt. 

Kaffen er allerede ristet, malet og målt. Din maskine står for den korrekte temperatur. Alt, du skal gøre, er at være opmærksom på, hvor meget vand du bruger. Og have en kop klar. 

Lang holdbarhed

Kaffekapsler bevarer deres friskhed i længere tid end næsten alle andre kaffeprodukter. Kaffekapsler bevarer nemlig stort set alt deres aroma og smag, indtil de åbnes (når de brydes under brygningen). 

Kaffebønnerne er kort tid efter ristning blevet malet, stampet og pakket. Som et resultat undgår den enhver interaktion med ilt. Emballagen sikrer, at kaffekapslerne er friske ved effektivt at forsegle fugten indeni.

Hvis en kapsel er uåbnet, kan den holde sig i op til 18 måneder. Vi skriver ”bedst før” i op til 12 måneder efter produktionen.

Om CPH CAPS

Det startede på opfordring af en erhvervskunde, der på deres virksomhed havde et par kapselmaskiner 

Vi testede udvalgte af vores egne kaffer i en kapsel-udgave. I smagninger med forskellige mærker på markedet fandt vi, at vi kunne få en ret god – bedre – smag frem. Så vi fik mod på mere.

Først gik vi lidt stille med dørene. Det var jo egentlig et projekt og en produktion tilegnet denne ene kunde. Men som kunder og gæster på vores kaffefabrik fik nys om – og smagt på – kapslerne, kom der efterspørgsel på almindeligt salg også. 

Især op til jul hvor flere gode kunder kunne se en ide i at medbringe Risteriet kapsler, når turen gik til familie og venner, hvor man vidste, at der ventede en kop kapselkaffe. 

God gaveidé

Giv nogle du holder af en god kapseloplevelse. Det er oplagt. Måske du selv har kaffebrygger og kværn, men der står en kapselmaskine hos familie, venner og på din arbejdsplads. Så overrask dem med en bedre kaffeoplevelse.

Eller prøv dem selv. Måske du har fået en kapselmaskine i gave, eller der står en hjemme på bordet – eller i kontorets køkken – men du synes ikke, at du kan få god smag ud af dem. Så giv det et forsøg med Risteriets kaffekapsler.

Om kvaliteten

Det er den almindelig tårnhøje Risteriet kvalitet. Som du kender den fra vores klassiske kaffe. 

Nyristet specialkaffe og kværnet fint – og så bare klemt ned i en kapsel.

Vi arbejder for at sikre, at vores kaffeblandinger passer til enhver bryggemetode som en del af vores mission om at gøre kvalitetskaffe mere tilgængelig for vores daglige kunder. Nu også i kapselkaffe.

We really hope you enjoy this. 

* DK Nespresso® er et varemærke som ejes af en tredjepart som ikke har noget at gøre med Risteriet Coffee / Risteriet Aps

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

2 tanker om “CPH CAPS ”

    1. Desværre, der var for lidt salg i dem til at vi kunne stå inde for friskheden af kaffen

Leave a Reply