Stafet med Risteriet i Rødovre

Risteriet har valgt at oprettet et hold og støtte op om Stafet for Livet der foregår lørdag d. 25. og søndag d. 26 august på Rådhuspladsen i Rødovre. Holdet kalder vi RISTERIET COFFEE.

KOM OG VÆR MED

Stafet for Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen. Udover den røde tråd som selve stafetten udgør er det 24 timer med fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Dem der deltager støtter op om en god sag. For mange vil det helt naturligt også være en anledning til at mindes dem der er mistet til kræft, og give håb til dem, der kæmper.

Flere byer afholder Stafet for Livet. Nu er det i Rødovre for første gang. Vi i Risteriet har af flere årsager valgt at deltage her.

.. Og hvordan gør vi det?

Det gør vi med et hold

.. og du er velkommen til at være med! Faktisk håber vi du har lyst at være med. Man kan tilmelde sig lige her! Vi vil have et telt hvor vi mødes, hygger og har udgangspunkt.

Melder du dig til vores hold – så melder du dig til at komme og gå, lunte eller løbe nogle omgange på den stafet-rute der er omkring pladsen. Det er en kort (under 500 meter) nem rute. Alle kan være med.

Det koster 100 kr til tilmelding. Som går til den gode sag naturligvis. Så har man støttet når man har meldt sig til – og går man runder så støtter man mere, for vi har nemlig rundesponsorater og pt er det 13 kroner man går ind pr omgang man hjælper os med. Så det er bonus! Mere om det lidt længere nede i opslaget her. 

Praktisk: Det er lige overfor Rødovre Centeret. Og lige ved kulturstedet Viften. Så det er nemt med parkering og transport.

Men inden vi skriver mere om stafet og vores hold .. vi har faktisk mere end bare et hold ..

Vi har også en kaffevogn

.. og du er velkommen til også at hjælpe os med den. For den skal jo bemandes. Der skal brygges og sælges kaffe. Vi laver primært filterkaffe, men vil også have en cafe-vogn med. Vi sælger kaffen til meget gode priser og det overskud der vil være går også til den gode sag via Kræftens Bekæmpelse.

Har du lyst og mod på at hjælpe her, så lad os gerne vide det efter du h ar tilmeldt dig holdet. Kontakt mail kommer længere nede. 

Vi ved der sikkert et mange spørgsmål og vi prøver her at lave et par svar på det mest indlysende.

Hvorfor skal jeg deltage/bidrage?

Godt spørgsmål, men også et der er mange svar på. Det er jo desværre sådan at mange på et eller andet plan har været ramt af kræft. Er det sket – fjernt eller nært i ens liv – er det jo svar i sig selv. Man ønsker at støtte op og tage del.

Hvordan tilmelder/bidrager jeg?

Tilmeld dig Risteriets hold her! Og send os så gerne en mail (send til rune@risteriet.dk) med hilsen og gerne ide om hvornår du kunne tænke dig at deltage.

Det er sådan at selve stafetten – såvel som arrangementet – foregår fra kl. 12 lørdag d. 25 august til kl. 12 søndag d. 25 august.

Og hele det døgn – skal vores hold helst have en deltager (eller flere) ude på banen/ruten. Så en plan for nogenlunde hvem der kommer og hvornår vil være praktisk.

footsteps
Vi har en teltplads midt i det hele. Kom og hyg med os der. Gå en runde eller to, tag en pause, en kaffe, pust ud, gå en runde mere, etc.

Mia har lavet en runde-tæller til vores hold så vi kan se hvor mange omgange vi har fået gået .. luntet .. løbet .. moonwalket. Ruten er under 500 meter og der er absolut ingen krav til hastighed. Vi tæller alle omgange vi går gået af vores hold. Og håber det bliver til mange. Som det kan ses her forventer Mia jo fire cifret ..

Dit bidrag vil i første omgang være det nævnte gebyr der er på 100 kr for at tilmelde sig holdet. Det går naturligvis til Kræftens Bekæmpelse via Rødovres Stafet-for-Livet.

For hver runde du går har vi fået sponsorer på og pt er det 13 kr pr omgang du tjener ind til holdet og derved Kræftens Bekæmpelse. Går hele Risteriet holdet f.eks 1.000 omgange/runder er det 13.000 kr oveni vores hold bidrager med. Dertil kommer andre aktiviteter vi finder på og kaffevognens salg.

Det skal nok blive fint. Alt ting tæller! Og så vil vi jo synes det var fint om vi kunne hamle op med – og gerne slå – de andre hold der deltager. På en hyggelig måde 🙂

logotype2e_204x80

Hvem kan jeg skrive til, hvis jeg har spørgsmål?

Skriv til Rune på rune@risteriet.dk. Sammen med Mia ES er Rune tovholder og også til stede derude hele døgnet. Hvilket minder om at det skal nævnes at vi man også kan – hvis man har lyst – få en lur i vores ret store og fine telt.

Hvonår skal jeg melde tilbage på alt dette?

Gerne så snart du kan. Det vil være en stor hjælp. Er kalenderen fri og har du lyst. Så meld dig til nu 🙂

Der følger links herunder hvis du har brug for at læse mere.

Det bliver en hyggelig begivenhed. Det er en alvorlig sag, men det er en god oplevelse. Vi glæder os og er spændt også. Det er jo første gang vi er med og første gang Stafet for Livet er i Rødovre.

Hvem du er og hvor du er fra .. er ikke af betydning. Det er en god sag og alt støtte og opbakning er velkommen. Det foregår bare i Rødovre og du kender Risteriet lidt eller meget .. er ikke af betydning.

Du kan tage din ven, nabo, søster, fætter, kollega .. etc .. med. Børn også velkomne. De koster halv pris (50,-) for at deltage. Dejligt om der kom alle størrelser med.

venner.jpg

Desværre kender stort set alle nogen der har været ramt af kræft. Så af samme årsag er alle velkomne. Har du lyst at tage del i det sammen med os, så glæder vi os til at se dig.

Tak for du læste med. Husk at dele. Sammen er vi stærkere .. som budskabet også er for arrangementet.

Links

Om Stafet for Livet
https://www.stafetforlivet.dk/om-stafet-for-livet/

Om Stafet for Livet i Rødovre
https://www.stafetforlivet.dk/stafet/roedovre

Om Risteriets hold til Stafet for Livet i Rødovre
https://www.stafetforlivet.dk/stafet/roedovre/tilmeldte-hold/hold/10626

Kan du ikke deltage på hold, men gerne vil bidrage alligevel og vise din støtte
https://www.stafetforlivet.dk/stafet/roedovre/stoet/stoet-et-hold/10626

Tænd et lys
https://www.stafetforlivet.dk/stafet/roedovre/stoet/koeb-lys/hold/10626

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply