Velkommen til efteråret (og til ny SÆSON KAFFE)

Velkommen til efteråret og sæson-skifte..
..og velkommen til Guatemala Otoño, vores SÆSON KAFFE for efteråret 2018.

En mellemristet, fyldig, økologisk, lækker og superbehagelig bønne. På besøg i vores sortiment hele september, oktober og november.

Reminder: Hvad er SÆSON KAFFE?

SÆSON KAFFE er den “udvidede” udgave af Månedens Kaffe. Efter 99 runder/måneder med en ny gæstebønne hver måned i vores sortiment tog vi den lidt modige beslutning at lave om i konceptet.

Der har nemlig ofte været en følelse af at en måned var for kort tid. Selv for en gæstebønne. Med SÆSON KAFFE rykke vi gæstebønnens visit fra 1 måned til 3 måneder. Tid til at fordybe sig, både for kunderne og os selv.

Vi deler det ind i sommer, efterår, vinter og forår. Meget opfindsomt 🙂

Den første kaffe til at teste formatet var Costa Rica Blonde. En fantastisk bønne fra La Trinidad kooperativet i Tarrazus nordligste egn. Den ristede vi helt lyst og det viste sig at være et godt match med sommeren ekstremt varme vejr.

Lyse friske noter til at nyde mens solen skinnede dag for dag over ferielandet.

Med efteråret kommer et skifte. Både i kaffe naturligvis, men også i vejret og i risteprofilen. Vi går mod lidt køligere tider og til at modstå for mange kuldegysninger har vi skruet op til en riste-profil der er i den mellemmørke ende.

Kaffen er fra Guatemala. Så vi er stadig i mellemamerika. Det er vi jo glade for i Risteriet. Det er trygt at starte et nyt projekt her 🙂

Efterårs-sæsonen er lig med månederne september, oktober og november. Det er i denne periode at vi har Guatemala Otoño i sortiment som SÆSON KAFFE. Den efterfølges helt naturligt at en “vinter”-kaffe.

Men mere om det når vi nærmer os. Der er også en jule-kaffe der skal sammensættes og så er der jo alle de kaffer i fast sortiment. Der er nok at vælge imellem. Håber vi.

Og man er velkommen til at kontakte os hvis man har spørgsmål, input, forslag eller andet. Vores mail er kaffe@risteriet.dk. 

Klik herunder for at flyve direkte til den nye SÆSON KAFFE og købe en pose

 

 

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply