Kaffens Dag (& aften) 2018

Siden midnat har vi har 4 x gæstekaffer på visit i anledning af Kaffens Dag, aka International Coffee Day 2018.  Fire kaffer der sælges med 50% rabat.

Det har sat rigtig godt gang i vores webshop (risteriet.dk) siden de tidlige morgentimer. Faktisk er der godt gang i den stadig – for tilbuddene gælder aftenen ud. Først efter midnat slukker vi for de fire “limited edition” kaffer.

kaffens_forside

Travlheden på risteriet.dk er ikke kun pga de fire nye kaffer med den særligt gode pris. Vi har også 20% på vores standard-sortiment. Både nyristede og grønne/rå bønner.

Så vi får et par travle dage i produktionen. Det er kun dejligt. Vi skal kun skynde os og få det hele ud indenfor få dage.

De fire kaffer fortalte vi om i vores nyhedsmail i torsdags. Men fik du ikke den, kan du herunder læse lidt om dem.

For som sagt, kan du nå at handle ind en håndfuld timer endnu. Kaffens Dag er jo nemlig hele dagen på risteriet.dk.

Major Tom, Triple-D, House of Kenya & Fazenda Sao Domingos

– det er navnene på de fire kaffer. De repræsenterer fire risteprofiler; lys, mellemlys, mellemmørk og mørk .

Den lyse:

Major Tom er tilbage for en dag. Det der var Månedens Kaffe tilbage i april gik hen og blev en populær blend. En lys blanding brugt meget til både stempel, v60 og espresso. I dette visit kommer Major Tom i en endnu lysere udgave. Så denne er for de friske kaffefolk. Mindre klassisk bund men mere moderne spræl. Du kan godt tage tophuen på. Du får brug for den og stilen vil være den helt rigtige.

Den mellemlyse:

House of Kenya. Vores Kenya Rukera er intet mindre end fremragende. En unik fuldt vasket bønne, dyrket i 1.500-1-6000 meters højde og tørret på klassiske afrikanske kaffe-senge. House blend betyder vi rister samme kaffe i to profiler og så blander sammen. 50% City profil og 50% City+ profil. Det er opskriften og effekten sprød og charmerende.

Den mellemmørke:

Fazenda São Domingos er beliggende nær Araponga i den (for kaffefolk) kendte brasilianske Minas Gerais region. Det er en farm der i 1.100-1.200 meter over havets overflade dyrker bourbon and catuai sorter. Resultatet efter en Full City ristning er en fyldig, sødlig og relativ mørk oplevelse. Kakao/chokolade, tørret frugt og mørke modne bær er overskrifterne. Filter, stempel, fuldautomatisk og espresso er bryggemetoderne.

Den mørke:

En af vores meget populære espresso blends er Miscela D’oro. Den har gennem de over 10 år (!!) den har været i vores sortiment vundet stor popularitet pga dens elegance, blødhed og balancerede tone. Det er alt sammen meget fint .. men mandag bliver lig med “D’oro-makeover”. For der laver vi den i en udgave der får noget mere kant. Vi går nemlig helt bønne-bank-old-school og laver en 80er-espresso rist på den. Det bliver noget af en håndfuld. Spørgsmålet er om du er klar til at møde – og brygge – en Triple-D (Deep Dark D’oro).

Som sagt er der 20% på vores alm. sortiment. Så der er rig mulighed for at få en god rabat – lige meget om de nye kaffer frister eller man er til klassikerne.

Rigtig god kaffens-aften.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply