Julekalender 4. december Honduras Bloom Coffee

Smagsprofilen: Dejlig mellemfyldig til fyldig kaffe. Står godt til både filter og stempel, Aeropress og pour-over. Gode runde toner med sødme. Meget klassisk og meget bredt rammende. Family friendly!

Risteprofil: C+

Hvad er Bloom Coffee?

Kaffedyrkning i Honduras har længe krævet udholdenhed og beslutsomhed, hvor producenter kæmper for at skabe kvalitet med minimale ressourcer.

​​Recuperando mi Cafetal, stiftet i 2015, var et lokalt program designet til at støtte genvindingen af ​​84 hektar kaffe, der blev ødelagt under rustepidemien. Dette program nu del af Bloom Coffee der er drevet og støttet af NKG – en af vores mest tætte kaffesamarbejdspartner.

NKGs Bloom Coffee, tilbyder producenter træning i planteernæring; håndtering af skadedyr, sygdomme og væv; og fremstilling af biogødning.

Honduras er placeret midt i det mest utrolig kaffedyrknings område og der er ikke langt fra handling til hop i kvantitet og kvalitet. Der er stadig en masse udfordringer, men de farme som er kommet med i Bloom Coffee har oplevet stor udvikling.

Vi vil gerne støtte op og har indkøbt 20 sække Bloom Coffee fra Honduras. Dels til at kunne få præsenteret her i julekalenderen 2021. Dels optræder den fast på webshop (ristet under CYC/Customize Your Coffee og som rå kaffe/grønne bønner).

https://nkgbloom.coffee/honduras/

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply