Julekalender 6. december Mexico Chiapas

Mild men smagsfuld oplevelse. Noter af brun sukker og pære. I eftersmagen en god tone af frisk nød. Mandagens kaffepose er fra Chiapas regionen i Mexico.

Kvalitetskaffe fra Mexico har igennem de seneste årtier år været i en bevægelse væk fra fordums sløset dyrkning og manglende passion. Nu vægter de bedste farme i Mexico kreativitet, originalitet og klogskab højt og det vinder de stort på.

For de høster de her år helt fantastisk kaffe. For os i Risteriet har det været svært at komme udenom og vi har ret stabilt haft kaffe fra Mexico i sortiment.

Ikke mindst fra området der er kendt som Chiapas. Herfra har vi igennem mange år har hentet sække hjem fra. Det er også den mest anerkendte kafferegion i Mexico.

Som et af de største kaffeproducerende lande i verden – og den største producent af økologisk kaffe af alle – tegner Mexico sig for en markant del af den økologiske verdensproduktion. De var først ude – da denne grønnere og mere bæredygtig tilgang brød frem for et par årtier siden. Og det har kun forsat.

Langt størstedelen af ​​mexicansk kaffe, og især økologisk kaffe, dyrkes af småbønder i Chiapas. I vores faste sortiment har vi netop økologisk Chiapas i den City+ version som også er i dagens kalenderpose.

Naturligvis har vi også Chiapas i rå kaffe/grønne bønner til hjemmeristeren. Find alle vores Mexico muligheder ved at klikke her. Og så ellers god mandag derude. Vi er for alvor igang med julen.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply