Julekalender 10. december Brasilien Daterra Sunrise

Rainforest Alliance. City+

Dagens kaffe er perfekt navngivet for sine søde toner og citruslignende noter.

I den mellemlyse ristning (City+) afsløres noter af gule frugter, mælkechokolade og pekannød. Fin afrundet blød og sødlig citronsyre og en let sirupsagtig krop. Balance med dybde og sødme.

Og det kan sagtens passe, at du smager en karameltone, imens eftersmagen ruller blidt i ganen.

Vi er på vej ind i weekenden og mangler du en god historie til evt kaffegæster – så tag lige og lyt med for her følger en fin fortælling fra Brasilien: Verdens største kaffeland.

Daterra Farmen

En af de toneangivende farme i Brasilien har i over 20 år været Daterra farmen. En forgangs og verdensberømte kaffeproducent, hvor kaffen er produceret med et inspirerende engagement i både kvalitet og bæredygtighed.

Beliggende i – og en af de ældste farme fra – den anerkendte Cerrado region, Brasiliens “tropiske savanne”.

Daterra betyder “fra jorden” og på farmen arbejdes der respekt og forståelse for det varme tropiske klima og de vekslende tør- og regntider. At kunne udnytte det til mest optimal kaffedyrkning.

Og det er lykkes – for med moderne teknikker og klassiske kaffeteknikker har Daterra farmen sat nye standarder. De arbejder med flere sorter og forskellige efterbehandlingsteknikker.

Alt kaffe herfra er certificeret Rainforest Alliance

Rigtig god fornøjelse og god weekend.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply