Julekalender 9. december Etiopien Shenteweyna Village

Det er torsdag og der er potentielt kaos i kalenderen. I morgen venter comeback til restriktioner – alt imens højtiden er lige om hjørnet med familiebesøg og julefest.

Det kræver lidt samme is i maven som den der sidder på bilens forrude om morgen. Stop op, bryg en kaffe, genvind overblik .. imens du smager med med på top-top-top-kaffe. 

Smagsprofil: Hindbærsyltetøj, blomme, tropisk krydderi
Risteprofil: City (den lyse)

Som der står herover: Dette er en meget lys kaffe. Men også en meget rig kaffe med utrolig lækker smag og på trods af fantastisk friskhed – også meget blød oplevelse. 

Det er en utrolig flot smagsoplevelse. Ingen sur eftersmag eller andre uoverensstemmelser eller distraktioner. 

Introduceret til Kaffens Dag (1. oktober) i år. Men vi gemte en sæk til både jule- og adventskalenderen. 

Sidamo, en provins i Etiopien indtil 1995, er nu en del af Oromia-regionen beliggende i den berømte Great Rift Valley, der løber gennem Etiopien og Kenya.

De højt beliggende kaffeplantager, hvor denne kaffe dyrkes, giver bønnerne en naturlig kompakthed og bidrager til dens unikke florale aroma, smagsnoter af vin og chokolade, samt en velafbalanceret og afrundet citrunsyre.

Fik vi sagt stop op og smag med? 

Noget af det bedste vi har leget med meget længe. Så – we really hope you enjoy this!

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply