Julekalender 22. December Brasilien Morro Cavado

Full City. Fyldig, toffee tone, kakao, peber, lakrids og lang mørk chokolade eftersmag. 

Vi er ude af svinget og det er den absolutte opløbsstrækning nu. Det er ikke her man stopper op og ser tilbage på året der er gået. Det er øjne fikserede på målstregen to dage fremme. 

Og alligevel .. dagens pose er fyldt med bønner fra en Risteriet grundpille. Morro Cavado fra det største kaffeland på kortet. En kaffe som vi i de her uger faktisk bliver helt sentimentale omkring. I hvert fald semi-sentimentale. 

For helt uvant for os er vi så godt som løbet tør! Den nye høst der var på vej til os er forsinket. Med to måneder. Hvilket alligevel er mere end vi kan klare. Kaffesækkene er alle tømte og kun få bønner er tilbage og bruges med omhu i vores smagspakker. Men smager du dagens pose og tænker “yes! sådan en pose skal jeg have mig!” så må du væbne dig med tålmod. Som vi selv gør det. 

Skibet der er lastet med Morro Cavado forventes at være fremme i starten af januar og vi håber kort tid efter at have første levering på fabrikken. 

Så det er status. Vi har selvfølgelig hevet vikar ind til at dække imens vi venter på Morro Cavado. Så skal du have noget der minder om dagens pose til nytårsfesten eller bare juledagene, så se i Customize Your Coffee sortiment. Der er Brasilien Aracacu Estate Natural på besøg og den kunne være ret relevant

I standard sortiment kan vi anbefale de andre store Full City ristninger: Guatemala Huehue (øko), Costa Rica Tarrazu eller prøv Miscela Uno (!!!!), blandingen der hitter overalt den brygges.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply