Boom Boom. Here’s The Bloom

Forårets SÆSONKAFFE er blandingen The Bloom. En ægte inhouse blend.

Det er vores kollega Anders der har arbejdet i værkstedet (bogstaveligt talt) og endt med en fremragende mellemlys forårsbebuder.

Den aktuelle sæson dækker marts, april og maj.

Vi lukker lyset ind og drikker ..

Smagsprofil

En nuanceret blend, med noter af moden citrusfrugt og en bund af nødder. Måske med et lille strejf af mynte? Sød og frisk, men stadig med en dybde, som taler til både moderne og lidt mere klassiske kaffedrikkere.

   Køb den her.

The Bloom kan bruges til alle bryggeformer. Sådan er det jo heldigvis blevet nu – at ingen kaffe behøver at være begrænset til at være “stempel”, “espresso” eller “filter”.

Selve The Bloom er udviklet med en del smagninger undervejs af Anders hjemme i hans køkken. Og her er brugt V60 Hario pour-over.

isteprofil

Ristet til en City+ profil (mellemlys rist)
En profil som får de forskellige bønner, i denne blend, til at have forskellige nuancer. 

Læs mere om vores risteprofiler her.

Bryggeguide

Umiddelbart god til alle bryggemetoder. 
Vi har haft rigtig gode resultater med en pour-over. 
Den moderne kaffedrikker vil helt sikkert forsøge sig med at lave den som espresso. 

Læs mere om vores bryggeguides her. 

Om The Bloom

Som forårets sæsonkaffe er The Bloom inspireret af det tidlige forår. Stadig med en smule mørke, men med det spirende lys som langsomt breder sig. 
Det er en kaffe som fortæller en at nu er vi på vej mod lysere tider, med en fantastisk sommer i møde. 

Blandingen

The Bloom består af kaffe fra 3 forskellige kontinenter, med 3 forskellige smagsprofiler. En bund og fylde som kommer fra Sydamerika. Den friske og syrlige del kommer fra Afrika. Broen som binder begge kontinenter sammen kommer fra Oceanien. 

En unik blanding, som vi ikke gør os i normalt, men vi synes at vores eksperiment har givet en hamrende godt resultat. 

SÆSONKAFFE koncept

Vi har en ny kaffe på besøg som SÆSONKAFFE hver 3. måned. Vi følger årstiden – så det er sommer, efterår, vinter og forår. Kafferne kan være valgt fordi de er fra et land vi ellers ikke fast har kaffe fra i sortiment. Men det kan også være fra et land vi allerede besøger med med ny region, udmærkelse, eller en tredje twist. 

Læs mere om SÆSONKAFFE og se bl.a. historikken: her.

Leave a Reply