Varm verden op med smagspakke

Der har været meget snak om afbrændingsforbud her i juni. Men indtil videre kan man vist med god samvittighed stadig tænde både ovn og kogeplade. Indendøre i hvert fald.

Så vi vil gøre lidt reklame for vores smagspakke med grønne kaffebønner. Den kunne være god at have med sig når sommerferien nu starter og man måske får mulighed for at bevæge sig lidt ud af hjemlige rammer.

smagspakke

Grønne bønner er rå kaffe der skal ristes før man kan bruge dem til at brygge. Det er ikke svært at forsøge sig med og få et brugbart resultat. Og de grønne bønner har ikke samme tidsfrist korte udløbsdato som de ristede. De kan sagtens holde sig i flere måneder uden at smagen alvorligt ændres.

Det er først når man har ristet kaffebønnerne at tiden bliver helt afgørende. Anbefalinger spænder vidt. Men ens for dem er at nyristet kaffe bestemt er en magisk oplevelse og forskellen fra købmandens hyldevarer er så stor at det næsten er usammenligneligt.

Vores udvalg af grønne bønner giver dig mulighed for at købe en sund ration til din ferie eller længere. Du kan så riste lidt af gangen – alt efter dit behov – og hvor du end havner på sommerudflugter kan du riste din egen kaffe og nyde kvaliteten så frisk og smagsfuld som overhovedet muligt.

Smagspakken er i særdeleshed en god mulighed. Både hvis du ikke har ristet før. Og hvis du bare har lyst til at prøve lidt forskelligt når nu ferien tillader det. Den er også god som gave til en du kender der enten allerede rister eller bare sætter pris på god kaffe.

Det der skal bruges udover den rå kaffe er en varmekilde der kan riste dem. Det er oplagt at henvise til vores tidligere blogs om at riste selv i enten ovnen eller på panden. Så det gør vi lige her:

risteblogs

Er du hjemme, i sommerhus, hytte, campingplads eller lignende .. er der ofte en af de to til rådighed. Så er det bare at følge anvisningerne vi har lagt op. Eller naturligvis gå på jagt på nettet for mere fra andre blogs eller youtube, osv.

Der er en hel verden af anbefalinger, tips og tricks. Du kan sikkert også finde guides til at riste over bål. Men så er der det med afbrændingsforbuddet. Så det tør vi ikke lige gå ind i her.

Apropos en hel verden. Smagspakken indeholder 6 x 500 gram rå kaffe/grønne bønner. Og de er fra hele verden. Så det er en bred vifte geografisk, men også sensorisk naturligvis. Fordelen ved hjemmeristning er jo at du kan prøve de forskellige kaffer i forskellige risteprofiler. En lys ristet Guatemala og en mørkristet Guatemala – selvom det er samme farm som med Pacayalito – smager ikke ens.

Så der er lidt at lege med. Hvilket naturligvis er en stor del af det med hjemmeristning. Man kan lave kaffen som man selv synes den smager bedst. Man kan blande dem som man ønsker og opdage nye smage.

Man kan naturligvis også bare drikke nescafe. Men er man en kaffenyder der dagligt kan brygge sig en god kop på nyristede bønner hjemme – eller måske har sin daglige gang nær gode cafeer – så kan det ofte være svært at stå i en spejderhytte på smukke Samsø eller med vind i håret ved Vangså. For så er den gode kaffe måske langt væk.

Lyder det sjovt – så få bestilt vores smagspakke nu. Vi sender til hele landet og der er kun 1-2 dages leveringstid. Vi sender hele sommeren.

Men vi rister også hele sommeren. Så lyder det sjovt men også lidt omstændigt? Eller er der hverken ovn eller pande på hotellet i det sydfynske? Så rister vi gerne kaffe til dig og sender. Det er også nyristet og vi har gjort os meget umage for at lave den bedste kaffe vi kan. Spejderære!

God sommerferie.

Udgivet af

Risteriet Coffee

Risteriet Coffee. We are Danish based coffee roaster with production in Glostrup and a coffeeshop in central Copenhagen. Find us there or find us here: www.risteriet.dk

Leave a Reply