Mød Onur

Årets adventskunstner er Onur, der er studerende på STU på CSV i Brønshøj.

I år har Onur haft opgaven, at skulle lave 4 illustrationer til de kaffeposer, der indgår i årets adventskalender. Onur har valgt at illustrere nationaldyret fra de lande, hvor kaffebønderne bliver dyrket.

Mød Onur her og lær mere om STU. Læs også mere herunder video.

STU er en Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse for unge, der ikke kan deltage på de ordinære ungdomsuddannelser grundet deres personlige udfordringer.

STU samarbejder så meget som muligt med det ordinære arbejdsmarked, for at forberede de unge til et fremtidigt liv/job. Det giver mod, håb og selvværd til de unge, når de oplever at deres kompetencer kan bruges og at de bliver betragtet som en ressource for samfundet.

Vi har i Risteriet været samarbejdspartnere for STU på CSV igennem en del år. Unge har skolen har fået tilbudt praktikpladser i vores produktion, og vi har brugt skolens grafiske værksted, samt leveret kaffe og knowhow til STU’ens egen cafe og baristauddannelse.

En tanke om “Mød Onur”

Leave a Reply